Tietoa meistä

Cheval Republicin visio on yhdistää tyylikkyys ja vastuullisuus ratsastusvarusteissa. Suunnittelemme kaikki mahdolliset tuotteemme myös niin, että voit käyttää niitä yhtä hyvin sekä vapaa-ajalla että tallilla. Meidän mielestä on tyhmä ajatus, että joitakin vaatteita voi pitää vain tallilla.

Valitse Cheval Republic - vain 600km päästä Suomesta - Liettuassa valmistetut yläosat joiden kankaat ovat tilattu suoraan Italiasta.

Hei siellä! Olen iloinen voidessani esitellä itseni ja tarinan takana olevan intohimon. Olen Anni, Cheval Republicin perustaja. Ratsastus on aina ollut minulle enemmän kuin pelkkä harrastus – se on syvä intohimo ja elämäntapa, joka on ohjannut minua aina pienestä pitäen tähän päivään saakka. 

Cheval Republic syntyi halusta tuoda jotain uutta Suomen ratsastusmaailmaan. Perustajana minulle on ollut sydämen asia luoda yhteisö, jossa jokainen jäsen tuntee olonsa arvostetuksi ja tuetuksi. Me Cheval Republicilla uskomme, että ratsastus ei ole vain urheilua, vaan tapa yhdistää ihmisiä, jotka jakavat saman kunnioituksen ja rakkauden hevosia kohtaan.

Minä itse olen harrastanut ratsastusta 6-vuotiaasta lähtien ja omistanutkin oman hevosen 9-vuotiaasta asti. Tällä hetkellä minulla on aivan ihana welsh ruuna Jack. Olen ratsastanut säännöllisesti aina 6-vuotiaasta lähtien, eli yli 20 vuotta! Motivaatio on toki vaihdellut vuosien mittaan - välillä ollaan treenattu aktiivisesti hikipinnassa päivittäin ja välillä taas olen halunnut saada ratsastuksesta ennemminkin hyvän mielen rauhallisella humputtelulla. Minun mielestä ratsastus kuuluukin meille kaikille - olimme sitten tavoitteellisia kilparatsastajia kuin "puskaratsastajia" kuten Suomessa usein kutsumme meitä hyvän mielen ratsastajia. 

Jokainen tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu rakkaudella ja huolella. Käytämme vain parhaita materiaaleja, jotka tarjoavat mukavuutta ja liikkumavapautta ratsastuksen aikana. 

Jokainen tuotteemme on myös suunniteltu Suomessa, ottaen huomioon ratsastajien tarpeet ja pohjoisen sään haasteet. Meillä on syvä kunnioitus luontoa ja hevosia kohtaan, mikä näkyy jokaisessa tuotteessamme. Pyrkimyksemme on, että kaikki Cheval Republicin tuotteet ovat tulevaisuudessa valmistettu EU:n sisällä, tällä hetkellä se ei vielä aivan toteudu, sillä muutama tuotteemme on valmistettu tällä hetkellä vastuullisessa tehtaassa Aasiassa. Silti suurin osa Cheval Republicin vaatteista valmistetaan vastuullisesti noin 600km päässä Suomesta, Liettuassa, EU-jäsenmaassa. Missionamme on alusta alkaen ollut vastuullinen vaatetuotanto ja EU:n sisällä tuotetut tuotteet ja voimmekin olla ylpeitä siitä, että suurin osa vaatteistamme valmistetaan Euroopassa. Haluamme myös tarjota parasta laatua asiakkaillemme, joten kankaat tilataan suoraan Italiasta ja valmistetaan sitten Liettuassa.

Tule mukaan matkallemme kohti vastuullisempaa ja tyylikkäämpää ratsastusmaailmaa. Cheval Republicilla yhdistämme rakkauden hevosia kohtaan ja huolen ympäristöstämme.

Tervetuloa mukaan Cheval Republicin tarinaan. Yhdessä voimme rakentaa vahvempaa ja itsevarmempaa ratsastajayhteisöä Suomessa ja ympäri maailman.

Kiitos, että valitsit meidät matkallasi kohti huippusuorituksia!

Lämpimin terveisin,
Anni

ANNI & JACK

Saatat olla kiinnostunut näistä tuotteista..

1 / 4

Ota meihin yhteyttä

Cheval Republic Oy

Käyntiosoite (auki vain sopimuksen mukaan):
Suvialankaari 44 VA 1
33400 Tampere

Y-tunnus: 3351259-8