Cheval Republic Athlete

Cheval Republic etsii intohimoisia ratsastajia, jotka ovat valmiita liittymään meidän joukkoomme Cheval Republic Athleteina. Etsimme yksilöitä, jotka jakavat rakkautemme ratsastukseen ja haluavat levittää sanomaamme positiivisella ja inspiroivalla tavalla. Olitpa sitten kilparatsastaja tai harrastelija, me uskomme, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja innostaa.

Mitä odotamme?

Aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa: Etsimme yhteistyökumppaneita, jotka ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa – oli kyseessä sitten Instagram, TikTok tai mikä tahansa alusta, jossa jaat ratsastukseen ja hevosiin liittyvää sisältöä. Haluamme yhteistyökumppaneidemme jakavan tarinoita, kokemuksia ja hetkiä, jotka heijastavat ratsastuksen iloa ja yhteisöllisyyttä.

Positiivisuus ja inklusiivisuus: Cheval Republic Athletena sinun tulee edustaa positiivisuutta ja rakentavaa asennetta. Arvostamme yksilöitä, jotka tukevat muita, levittävät hyvää energiaa ja edistävät positiivista ympäristöä ratsastuspiireissä ympäri Suomen. Kiusaamiselle ei ole sijaa meidän yhteisössämme.

Hevosten oikeudenmukainen kohtelu: Meille on äärimmäisen tärkeää, että Cheval Republic Athletet kohtelevat hevosia oikeudenmukaisesti ja kunnioittavasti. Edellytämme, että jaat arvomme eläinten hyvinvoinnin suhteen ja näytät muille esimerkkiä hevosten hoitamisen ja kohtelun osalta.

Mitä tarjoamme?

Vaatteet ja uutuudet: Cheval Republic Athletena saat säännöllisesti valikoimamme vaatteita sekä kaikki uutuutemme. Haluamme varmistaa, että olet aina varustettu laadukkailla ja tyylikkäillä ratsastusvaatteillamme.

Näkyvyys ja yhteisö: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa omaa seuraajakuntaasi ja tulla osaksi aktiivista ja inspiroivaa yhteisöä. Yhdessä voimme levittää tietoisuutta ratsastuksen kauneudesta ja monimuotoisuudesta.

Seuraajamäärällä ei väliä: Meitä ei kiinnosta pelkästään seuraajiesi määrä. Arvostamme enemmän aktiivisuuttasi sosiaalisessa mediassa, aitoa positiivista asennettasi ja intohimoasi ratsastukseen ja hevosiin.

Miten liittyä?

Jos tunnet, että sinulla on annettavaa ja jaat arvomme, haluamme kuulla sinusta! Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi, linkit someprofiileihisi ja kerro, miksi haluaisit tulla Cheval Republic Athleteksi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen info@chevalrepublic.com otsikolla "Cheval Republic Athlete". 

Tule mukaan luomaan yhdessä ratsastusyhteisö, jossa jokainen voi tuntea kuuluvansa joukkoon!

Saatat olla kiinnostunut näistä...

1 / 4